Vrei sa ai pui de gaina, rata, prepelita, curca, fazan ? Apeleaza la www.electrounivers.aaz.ro


Daca vrei sa ai pui de gaina, rata, curca, prepelita, fazan, apeleaza la noi si va reparam incubatorul.
Incubatorul bun si eficient te ajuta sa scoti pui de gaina in orice perioada.

In ceea ce priveste diferentele dintre incubatoare si closti, pe termen lung vei constata ca un incubator este mai eficient si in acelasi timp mai putin stresant pentru gainile pe care le poti feri de aceasta etapa.
Sa intelegem mai in detaliu ce inseamna sa scoti pui la incubator .

1. Oua
O gaina destul de mare va putea sa cloceasca pana la 15 de oua, maximum, asta in cazul in care ouale sunt destul de micute. Pentru un incubator de dimensiuni medii, acesta poate avea o capacitate incepand de la 42 de oua. In cazul in care vrei sa ai mai multi puisori, tot ce ai de facut este sa iti cumperi inca de la inceput un incubator dublu model Cleo 5x2 DTG cu alimentare apa din exterior.

2. Incubare
Indiferent daca sunt tinute sub closca sau in incubator, perioada de incubare la ouale de gaina este de 21 de zile. Ceea ce face incubatorul, este sa imite conditiile pe care poate sa le ofere o closca, prin pastrarea unei umiditati si a unei temperaturi constante pe parcursul acestor zile.

Prin intermediul incubatorului nu va mai trebui sa iti faci probleme pentru situatiile in care closca sta prea mult timp departe de oua, atunci cand ia cate o pauza pentru a manca si pentru a bea apa. La incubator tot ce ai de facut este sa verifici temperatura prin intermediul afisarii digitale de pe capacul incubatorului si sa complectezi cu apa la 2 , 3 zilepentru asigurarea umiditatii.

3. Eclozare
La finalul celor 21 de zile, unul cate unul, puisorii vor incepe sa sparga cojile de ou si sa iasa. Indiferent ca este vorba de closca sau incubator, incearca pe cat posibil sa nu intervii in acest proces, decat daca este vizibil nevoie de ajutorul tau. Ritmul in care puisorii scapa de coaja din care au iesit este destul de lent.


Daca puisorii sunt in incubator, trebuie sa ai grija sa nu ii scoti de acolo pana nu s-au uscat complet. De asemenea, nu este recomandat sa ridici prea des capacul incubatorului. Poti determina o scadere a temperaturii, iar puii se pot imbolnavi destul de usor.
Dupa ce puii sunt uscati vor fi introdusi in cutia unde se afla amplasata microferma – incalzitorul de pui.
Noi reparam incubatoare electrice pentru oua de incubat, microferme si accesorii pentru pui. Vizitati magazinul nostru on line www.electrounivers.aaz.ro. Tel. Service incubatoare 0744507642, Simeria Piata Unirii bloc 6. 


























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu